söndag 12 augusti 2018

PRODUKTER TILL HÄST


PRODUKTER TILL HÄSTNÄRINGSBALANS
Att vitaminer och mineraler är nyckeln till så många problem kan verka för enkelt men med tanke på de utarmade jordarna så ligger mycket av djurens hälsostatus på vitamin och mineralbrist. Det har vi också kunnat konstatera via våra håranalyser och utifrån dem rekommenderade utfodringen med de olika vitamin- och mineralsammansättningarna i våra produkter och fått berättat från kunderna vilken skillnad det gett i djurens hälsostatus. 

Våra produkter till djur är mikroniserade vilket innebär en minskning av den genomsnittliga partikeldiametern hos ett fast material till mikrometerskalan.

PRODUKTINFORMATION

MSM

Relaterade länkarÅTERFÖRSÄLJAREKLARGÖRANDE
Det jag skriver om här på FB och på Bloggen består till största delen av våra egna erfarenheter som vi delar med oss av. Vi gör inget anspråk på att vara medicinskt eller vetenskapligt korrekta ENLIGT DE NORMER som finns inom den konventionella medicinen.
Dock är vi noga med att ta del av studier, rapporter och ny forskning. Vi är också medveten om att all forskning inte alltid är för människans-djurens bästa utan är mer inriktad på läkemedelsindustrins ekonomiska syften.
Det vi delar med oss av är beprövad erfarenhet genom lång tid. Beprövad erfarenhet innebär att vi om och om igen ser samma resultat upprepas.
Det vi och våra kunder upplever när dom utfodrar sina djur och egenvårdar sig själva med våra produkter är att de flesta återfår en god hälsa. En del kan antyda att det är en placeboeffekt när det gäller människor, men det kan man väl knappast tro när det gäller djuren.
Vi har aldrig påstått att vår service skulle ersätta veterinärvård eller veterinärmedicin. Tvärtom, har nästan alla våra kunder redan sökt den hjälpen, de har blivit undersökta och medicinerade och orsaken till att de sedan söker vår hjälp är att den konventionella behandlingen inte har gett önskat resultat.
/ElisabethInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.