måndag 12 januari 2015

MINESYLMINESYL - CELLNÄRING

Minesyl 4 kg

MIKRODOSER - SMÅTT HAR ALDRIG VARIT STÖRRE
Vi har, baserat på våra erfarenheter, valt att använda spädningarna som de aktiva ingredienserna i Minesyl och de flesta av våra övriga produkter. Mikrodoser och högre spädningar har visat sig vara ett kraftfullt och effektiv sätt att förse organismen och cellerna med näringsämnen utan att ha en förgiftande påverkan.

Det första steget i tillverkningen är att finfördela och späda vitaminerna och mineralerna till en flytande vibrationsessens. Denna essens är sedan blandad i en bärande massa och vi har använt laktos som den bärande massan. Blandningsprocessen går till så att essenserna gnids mot laktoskristallen så massan blir dynamisk.

Partiklarna av vitaminer och mineraler i Minesyl kan vara så små som 0,01 miljondel av en tum till 10 miljondelar av en tum i storlek. Om du tänker dig mineralet kalcium i en droppes storlek så är kalciumet i Minesyl fördelat i cirka 6 miljoner små droppar. Om du tänker dig ytan på EN stor droppe jämfört med ytan på SEX miljoner små droppar så kan du förstå vilken yta sex miljoner små droppar täcker om man breder ut dem i jämförelse med en stor droppe.

Näringsämnena i den här formen täcker alltså en enorm yta och har särskilda egenskaper för att kunna absorberas av kroppens celler. Näringsämnena tas upp av blodet där de direkt blir verksamma på grund av sin negativa elektriska laddning och de transporteras in i kroppens celler där de då kan absorberas. Den här typen av cellnäring stör inte heller annan kompletterande behandling, tvärtom, så understödjer den annan behandling och hjälper till med en snabbare läkning.

Laktos - Sockerkristaller

Sockerkristaller

Laktoskristallen är den bärande massan av essenserna och är energigivande kolhydrat som är viktig för blodets glukos. Glukosnivån bestäms genom typen av kolhydrater, laktos är en så kallad di-sackarid (di=2) vilket omvandlas till glukos och galaktos. Dessa två sockertyper tävlas om vilken först skall nå blodet och det betyder att det inte blir ett högt blodsockervärde. Laktos håller en stadig blodsockernivå och galaktos är viktig för hjärnans funktion. Glukos omvandlas till glykogen och lagras därefter som energi i lever och muskler. Laktos stödjer också en frisk bakterieflora i grovtarmen. Laktos är en långsam kolhydrat.

Angående mängden kolhydrater i laktos: 100 gram laktos innehåller 5 gram kolhydrater och en skopa Minesyl innehåller 22 gram pulver.

Minesyl och de övriga produkterna
Varje levande cell med sina organeller har en specifik vibration. Tillsammans formar cellerna cellgrupper, vävnader och organ. Precis som en cell har sin specifika vibration, har cellgrupperna som formar vävnader och organ sin särskiljande vibration.

Vid en obalans i cellen förändras dess vibrationsfrekvens. En störning i cellernas vibrationsfrekvens, upplever vi, kan ställas tillrätta genom att tillföra ett medel som understödjer cellens normala frekvens. En frisk och vital cell kan bättre stå emot alla typer av stress och påfrestning. Detta är vad vi anser vara grunden till hälsa och hälsovård.

Ingredienserna i alla våra övriga produkter är mikroniserade så molekylerna är extremt små. Elektricitet och magnetism är den grundläggande principen vilket gör varje cell levande och vital. De laddade ingredienserna i de olika produkterna normalisera den omnämnda funktionen i cellerna. Vi förutsätter att den cellen känner igen vibrationen hos de olika näringsämnen i de enskilda produkterna som det skulle vara kroppens egna substanser som startar läkningsprocessen.

Beprövad Erfarenhet

Två som mår bra av Homeopathusets Produkter

Låt mig säga att det inte finns några vetenskapliga studier som kan förklara hur våra produkter fungerar. Produkterna har varit på marknaden över 25 år och fungerar mycket bra enligt våra kunder så på den beprövade erfarenheten vilar våra hypoteser. Fodertillskotten visar att de inte bara minskar symptomen hos individen utan även har en rudimentär och läkande effekt.

Behandlingstid
Det ser ut som de aktiva substanserna sätter igång en omedelbar reaktion i läkningsprocessen, den stora delen av våra kunder upplever en positiv reaktion efter endast några timmar till några dagar. Vi rekommenderar att man behandlar ungefär 3 månader för att uppnå ett bra resultat.

Hur räknar man foderstat på Minesyl?
Det kommer ibland funderingar hur man skall kunna räkan en foderstat på vår produkt Minesyl. Det kan man inte! 
Däremot bör man se till att man har ett bra torrt hö som passar den typ av häst man har. Även om höet inte är perfekt fungerar Minesyl som en katalysator i näringsupptaget, vilket kanske kan vara svårt att förstå, men de verksamma beståndsdelarna i Minesyl är negativt laddade och tarmens väggar är positivt laddade. Det här leder till att en magnetisk dragningskraft koncentrerar de viktiga näringsämnena till tarmväggarna och därifrån ut till cellerna och ökar upptagningsförmågan av fodrets näringsämnen avsevärt. Det innebär att de cirka 90 olika näringsämnena som växterna själva framställer och som förekommer i stråfoder kan tas upp och assimileras av kroppens celler med en betydligt högre verkningsgrad.
Minesyl kan användas året runt som fodertillskott.

TILL WEBBSHOP


2 kommentarer:

 1. Har egentligen 2 frågor som hör lite ihop som jag hoppas få svar på.
  Jag har köpt 3 olika sorters minneraler och ger jag dom i havren så äter min häst dom inte. Är det ok att ge dom i betfor och om isf spelar det någon roll om man gör betfor med varmt eller kallt vatten eller kan minneralerna förstöras? Och är betfor ok att ge hästen eller ställer den till med någon form av skada för tarmarna?
  Tack för svar :)
  Mvh
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna
   Det går bra att ge våra fodertillskott i betfor men den bör bara vara ljum (fingervarm) när du lägger i pulvren.
   Vi upplever inte att betfor är skadligt för en frisk häst och ser inte någon negativ påverkan på tarmfloran av den heller.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.