fredag 16 september 2022

ASEA REDOX Performance: Mood, Mind och Energy

 

ASEA REDOX™ Performance

Mood, Mind och Energy


Öka Ditt Välbefinnande 

Ett kosttillskott med en mycket specifik sammansättning framtaget av världsledande forskare

Årtionden av redoxforskning har utnyttjats för att noggrant välja ingredienser som riktar in sig på din prestation och ditt välbefinnande kan de hjälpa din kropp och själ att prestera på optimala nivåer. 

Uppnå mer, gör mer och var mer varje dag med en varaktig boost till din kropp och själ – speciellt framtagen för att förbättra prestandan med början på cellnivå. Upplev en daglig hälsokur som är Powered by Redox™.


Power by Redox betyder:
Väl utvalda ingredienser
Verksamma doser
Att definiera och att särskilja de olika karaktärsdragen hos slutprodukten
 
Parametrarna som används för att välja ut Redox ingredienserna.
 
Powerd by Redox betyder genreglering*, cellskydd*, justera återhämtning* och adaptivt svar*.
 
*Genreglering betyder att cellen skall kunna läsa av kodad information och använda den informationen direkt för att kunna känna igen ett protein.
*Cellskydd är den process genom vilket utvalda komponenter skyddar cellerna från skadliga ämnen som orsakas av fria radikaler.
*Justera återhämtning är den process där cellerna kan justera sitt system att återfå balans och skydda cellernas integritet och normala funktion.
*Adaptivt svar är processen genom att exponeras för en låg dos av ett skadligt ämne som kan skada i högre doser och kan ge en adaptiv fördelaktig effekt i cellen eller ett organsystem i just låga doser.

ASEA REDOX™ Performance

Energy

Innehåller 30 förpackningar

                                           En energikälla

 
REDOXEnergy utnyttjar utvalda Powered by Redox™-ingredienser för att tillhandahålla en långvarig källa till cellulär energi som du kan lita på – oavsett om det är hemma, på jobbet eller allt däremellan. 
Som en hälsosam källa till ihållande cellulär energi hjälper denna egenutvecklade blandning av B-vitaminer, Guarana, Ginseng och L-Theanine att bekämpa fysisk och mental trötthet. 
REDOXEnergy ökar inte bara din produktion utan hjälper dig att generera och behålla mer energi på cellnivå.
Den här lättanvända blandningen innehåller flera B-vitaminer, aminosyror och växtberedningar. Ingredienserna stimulerar också  kroppens fettförbränning.

Anvisningar:
Blanda ½ - 1 påse med 2½ - 5 dl vatten.

Innehåller 80 mg koffein/portion.

Innehåller                 

Niacin B3                            15 mg NE
Vitamin B6                            2 mg
Vitamin B12                         15 ug
L-Arginine                       1000 mg
L-Teanine                         100 mg
Caffeine                               80 mg
Acetyl-L-Carnitine           500 mg
Alpina galanga extrajt     300 mg
Panax ginseng pulver        200 mg
Guarana seed extract         30 mg

*Niacinamid (B3) behövs för att bryta ner fett, kolhydrater och protein. Vitaminet hjälper till att hålla nervsystemet fungerande och huden frisk. 

**Vitamin B6 och B12 är bland de viktigaste B-vitaminerna som behövs för att många av kroppens processer ska fungera optimalt, bland annat ämnesomsättningen, tillverkningen av röda blodkroppar, nervsystemets funktion och bildningen av viktiga beståndsdelar i kroppens DNA, samt är nödvändiga för proteinomsättningen och har betydelse för exempelvis nervernas funktion.

**L-arginin är en essentiell aminosyra (EAA) som under tillväxtåren stimulerar ett tillväxthormon från hypofysen. L-arginin spelar en vital roll vid utvecklingen av muskelvävnad och reduktion av kroppsfett.

*L-Teanine är en aminosyra som påverkar nervimpulser i hjärnan och frisätter signalämnen (neurotransmittorer). Den har en lugnande effekt på kropp och sinne utan att du känner dig dåsig – varför den ofta används för att minska ångest, hyperaktivitet och sömnrelaterade problem.

*Coffea, se Guarana seed extract.

**Acetyl-l-carnitine är ett skyddande ämne för hjärnans nervceller, ger minskad trötthet och ökad vakenhet, ger positiva effekter för hjärt- och kärlhälsa, extra potent för veganer och seniorer samt är en nyckelspelare för cellens mitokondrier.

** Siamese ginger extract Ingefära används ofta för sin lite stickande hetta i maten och uppskattas för sina hälsofördelar. Ingefära innehåller mycket antioxidanter, så som koppar, vitamin C och E, som skyddar mot oxidativ stress. C-vitamin bidrar också till ett normalt fungerande immunsystem. Ingefära är även rikt på gingeroler, ett ämne som hjälper till att höja kroppens temperatur, och används därför även i viktminskningssyfte.

**Panax ginseng pulver är en antioxidant. Antioxidanter hjälper till att befria kroppen från fria radikaler, vilket är ämnen som kan skada DNA och bidra till hjärtsjukdomar, diabetes och andra tillstånd. Preliminära studier tyder på att asiatisk ginseng kan förbättra symtomen på hjärtsjukdom hos människor.

*Guarana seed extract är en produkt som framställs från växten Paullinia cupana Kunths frön som växer i Sydamerika. Guarana är speciellt känt för att vara en naturlig källa till koffein, och används därför ofta för att bidra till den mentala prestationen och/eller vid viktminskning. Att det används av personer som önskar gå ner i vikt beror på att koffeinet kan bidra till fettförbränningen. Detta för att koffeinet i guaranan har en viss temperaturhöjande effekt i kroppen, vilket bidrar till att mer energi går åt. Dessutom har koffein en inverkan på adrenalinfrisättningen. Adrenalin är av stor betydelse för kroppen flykt-och-försvarssystem som förbereder kroppen för att klara av att bekämpa eller fly från faror, och som du kanske själv kan förstå så krävs det en hel del energi för att kroppen ska kunna upprätthålla detta försvarsläge. Dock används guarana idag främst för att bidra till den mentala vakenheten som tilltalar många idrottare och gymutövare när det är dags för att träna.

*Powered by Redox™ **Understödjande hjälpämnen

ASEA REDOX™ Performance

Mind

Innehåller 30 förpackningar

För bättre mental skärpa

REDOXMind blandar kognitiva stärkande ingredienser som stödjer din hjärnas prestanda på cellnivå, vilket håller ditt sinne skarpt. Tillverkad med en egenutvecklad blandning som hjälper till att förbättra din kognitiva funktion, detta ger dig byggstenarna för att tänka tydligare, fokusera lättare och förbättra ditt minne. Genom att använda Red Orange Complex för förbättrat minne, nootropics för snabb hjärnkognition och specialiserade ingredienser som bekämpar oxidativ stress, hjälper REDOXMind din hjärna att förbli friskare när du åldras.

Anvisningar:
Blanda ½ - 1 påse med 2½ - 5 dl vatten.


Innehåll
Zink                                               5,5 mg
Salvia officinalis Leaf extract     260 mg
Salvia lavenduliofola oil               20 mg
Reservatrol                                  150 mg
Phosphatidylserine                     100 mg
Citruc sinesis fruit extract           50 mg

*Zink är ett viktigt mineral som ingår i hundratals enzymer. Det spelar många roller, inklusive i antioxidantenzymer, hjärnans funktion och immunsystemet. Zink tas oftast för att minska varaktigheten av en vanlig förkylning och stödja optimala testosteronnivåer.

Många enzymer är beroende av zink för att kunna katalysera kemiska reaktioner, och zink deltar i strukturen av viktiga proteiner och är involverat i regleringen av genuttryck.
De potentiella fördelarna som härrör från tillskott med zink verkar åtminstone delvis vara hänförliga till zinks antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper. Dessutom krävs zink för normal utveckling, aktivitet och funktion av både medfödda och adaptiva immunceller, den korrekta funktionen av beta-celler i bukspottkörteln och glukosupptag.
I hjärnan hämmar zinkjoner N-metyl-D-aspartat (NMDA)-receptorer, vilket är relevant för depression eftersom tillståndet kännetecknas av förhöjd glutamatergisk neurotransmission (vilket NMDA-receptorer bidrar till). 

**Salvia officinalis Leaf extract och Salvia lavenduliofola oil kombinerar trädgårdssalviablad extrakt och spansk salvia inkapslad eterisk olja för en förbättrad effektivitet.

Nexiras senaste in vivo-studie visar den fördelaktiga synergistiska effekten på långtidsminnet, både vid engångsdos och vid långvarig användning.
Salvia har använts i århundraden för sina många hälsofördelar. Denna sammansättning är en unik synergistisk kombination av två Sage-arter speciellt utvecklade för människor som vill förbättra sitt minne och koncentration. Studier visar att dessa två Salvia-arter verkar genom att hämma acetylkolinesteras och därför öka varaktigheten och verkan av acetylkolin neurotransmittor.

**Resveratrol** har positiva hälsoeffekt på hjärt- och kärlsystemet och forskarnas teori är att resveratrol bland annat ökar produktionen av kväveoxid och reducerar det onda kolesterolet. Resveratrol har även antiinflammatoriska effekter och är således viktig för att återställa ledfunktioner, det skyddar nerversystemet och med positiva effekter på hälsan i stort är det inte så konstigt att ämnet resveratrol har rönt allt större uppmärksamhet inom forskning de senaste åren.

**Phosphatidylserin är en aminosyraderivatförening som är fettlöslig och som finns i stora mängder i hjärnan, där den bidrar till kognitiv funktion. Finns i stora mängder i fisk, kan det förbättra minnet hos äldre och sänka kortisol . Kortisol utlöser glukoneogenes och en mängd andra katabola reaktioner. Det är inte nödvändigtvis skadligt eller behöver minimeras, men överdrivet och kroniskt högt kortisol kan orsaka insulinresistens, endoteldysfunktion, nedsatt immunförsvar och andra negativa effekter.

* Citruc sinesis fruit extract Studier har visat att citrusfrukter och deras extrakt kan vara effektiva för att gå ner i vikt. Blodapelsiner är låga i kalorier och höga i fiber, vilket kan bidra till att öka mättnadskänslorna. Viss forskning visar också att äta mer citrusfrukter kan vara fördelaktigt för viktminskning. Blodapelsiner är rika på antioxidanter, som hjälper till att minska stressen vid oxidation och minska risken för kroniska hälsoproblem som cancer, hjärtsjukdomar och diabetes.

**I början av 1990-talet genomfördes en stor studie som visade att det bland befolkningen i södra Frankrike fanns en lägre förekomst av hjärt- och kärlsjukdomar. Det i sig kanske inte låter så anmärkningsvärt men när man sedan ställde det mot att befolkningen i den aktuella regionen samtidigt hade ett stort intag av mat med högt innehåll av mättat fett ansåg forskarna bakom studien att detta var en vetenskaplig paradox. När man sökte förklaringen till den franska paradoxen konstaterades att befolkningen i regionen hade en lång och kontinuerlig konsumtion av rött vin. Då vindruvsskal är en naturlig källa till resveratrol innehåller också vin en viss mängd resveratrol. Teorin är att resveratrol, och dess förmodade hälsoeffekter, därmed påverkade befolkningens hälsotillstånd positivt.

*Powered by Redox™ **Understödjande hjälpämnen

ASEA REDOX™ Performance

Mood 

Innehåller 30 förpackningar

För att motverka stress

REDOXMood använder en hälsosam och effektiv blandning av nootropics, adaptogener och utvalda Powered by Redox™-ingredienser som ger dig ett mer balanserat humör. 

Denna mångfacetterade formel hjälper till att förbättra hjärncellens funktion för att tillfälligt reglera och förbättra ditt humör. 
REDOXMood är förstärkt med B-vitaminer och saffran för förbättrad avslappning och humör, och infunderad med I-Tyrosine för att stödja ökade nivåer av neurotransmittorer som reglerar humöret.

Anvisningar:
Blanda ½ - 1 påse med 2½ - 5 dl vatten.

Innehåll
Pantothenic acid (B5)                                         3,9 mg
Gamma-aminobutyric Acid                              500 mg
L-Tyrosine                                                           300 mg
Polygalatenuifiolia root powder                        150 mg
Rosavins                                                               4,3 mg
Salidrosides                                                          1,4 mg
Crocus sativus stigma extract                             28 mg                                          

**Pantothenic adic (B5) är kalciumsaltet av det vattenlösliga vitaminet B5, som finns överallt i växter och djurvävnader med antioxidantegenskaper. Pentothenate är en komponent av coenzym A (CoA) och en del av vitamin B2- komplexet. Vitamin B5 är en tillväxtfaktor och är avgörande för olika metaboliska funktioner, inklusive metabolismen av kolhydrater, proteiner och fettsyror. Detta vitamin är också involverat i syntesen av kolesterol, lipider, neurotransmittorer, steroidhormoner och hemoglobin.

*Gamma-aminosmörsyra (GABA) är en signalsubstans, en kemisk budbärare i din hjärna. Det saktar ner din hjärna genom att blockera specifika signaler i ditt centrala nervsystem (din hjärna och ryggmärg).

GABA är känt för att ge en lugnande effekt. Det tros spela en viktig roll för att kontrollera nervcellshyperaktivitet i samband med ångest, stress och rädsla.
Forskare kallar också GABA för en neurotransmittor som inte innehåller aminosyror.

*L-Tyrosin är en icke-essentiell aminosyra som ingår i uppbyggnaden av protein. Kropp kan producera tyrosin på egen hand, men i väldigt små mängder. I kroppen används tyrosin främst vid bildningen av hormoner som ingår i hjärnans belöningssystem, som till exempel dopamin och adrenalin. Tyrosin är en aminosyra som fungerar som förstadium till flera signalsubstanser i kroppen, som i sin tur påverkar vårt humör och vår mentala skärpa.

**Polygala tenuifolia root powder En av de bäst studerade fördelarna är dess inflytande på inlärning och minne, särskilt vid Alzheimers sjukdom. Därför klassificerar många människor örten som en nootropic, vilket betyder ett ämne som förbättrar den kognitiva funktionen. Faktum är att en växande mängd bevis tyder på att Polygala tenuifolia  gynnar hjärnans hälsa på flera sätt.  

*Rosavin är är en viktig medicinalväxt som vanligen används i Europa, Asien och Nordamerika, som har erkänts som en botanisk adaptogen av den europeiska Läkemedelsverket.

*Salidrosides syntiseeras från Rosavins och omvandlar thyrosin till 4-HPAA som kallas stressaxeln eller HPA-axeln som är beteckningen på ett system av hormonkörtlar och dess hormoner. HPA axelns körtlar är hypotalamus, hypofysen och binjurebarken. De hormoner som ingår i HPAA är vasopressin, glukokortikoider, adrenokortikoider, kortisol, adrenalin och noradrenalin.

**Crocus sativusL stigman extract (Saffran)är en medicinalväxt, ursprungligen odlad i öst och mellanöstern, Saffran är rikt på karotenoider och terpener. Saffran och dess viktigaste föreningar har kraftfulla antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper in vitro och in vivo. Antitumöregenskaper har också beskrivits. Målet med denna översikt är att presentera de gynnsamma effekterna av saffran och dess huvudsakliga beståndsdelmolekyler på neuropsykiatriska sjukdomar (depression, ångest och schizofreni) såväl som på de vanligaste åldersrelaterade sjukdomarna (kardiovaskulära, okulära och neurodegenerativa sjukdomar, samt sarkopeni). Sammantaget ger den fytokemiska profilen av saffran många fördelaktiga fördelar för människors hälsa och, i synnerhet, för att förebygga åldersrelaterade sjukdomar, vilket är en stor tillgång som förstärker intresset för denna medicinalväxt.

VISSTE DU att en ingrediens i REDOXMood, ett extrakt av saffran (affron®) stöds fullt ut av publicerade vetenskapliga undersökningar som visar att det stöder minskad stress, bättre sömn, stämningshöjande och lindring mot ångest? En studie publicerad i Complementary Therapies in Medicine, till exempel, utvärderade effekten av 28 mg affron® (premiumextraktet av saffran som vi använder) hos vuxna. Resultaten visade att affron® hjälpte vuxna att behålla ett positivt humör och lindra tillfällig stress, frustration och spänningar.

Här är en annan mycket intressant studie om saffransextraktet.
"affron® ett nytt saffransextrakt (Crocus sativus L.) förbättrar humöret hos friska vuxna under 4 veckor i en dubbelblind, parallell, randomiserad, placebokontrollerad klinisk prövning"

Mycket viktigt är att dessa fördelar producerades utan biverkningar.

Denna superstjärniga ingrediens är den dyraste ingrediensen vi någonsin har använt, ca 31 250 SVK /0,990 g ($2 800 för 2,2 lbs). Vi inkluderar 28mg per paket.


**Stevia, Citric acid*** (från Manihok esculenta) och Silicon dioxide är tillsatt i alla tre produkterna
*** Naturligt framställd citronsyra.

*Powered by Redox™ **Understödjande hjälpämnen

Varje sticka innehåller 5 g kolhydrater.

Bra Presentation av produkterna
____________________________________


Vet du att du får poäng när du registrerar dig som 
prenumerant på ASEA produkterna.

Prenumerationsprogrammet ger ASEA-kunder möjlighet att beställa ASEAs produkter till rabatterat pris. Det är enkelt att göra din första beställning. Lägg bara till de produkter du vill ha i din första leverans och klicka sedan på Nästa för att gå vidare.

Beställ här
                                 https://homeopathuset.myasealive.com/

Om du tycker det är besvärligt att beställa via hemsidan så kan du beställa produkter direkt via mig till ordinarie pris, Kontakta mig för vidare information genom att gå in på ovanstående hemsida och skicka ett meddelande.

För den kund som vill köpa t ex 1 Enegy (eller annan produkt) kan göra det genom att Swissa en förskottsbetalning direkt till Homeopathuset utan att behöva gå in och registrera sig som kund eller prenumerant.

Jag är en svensk oberoende återförsäljare och säljer till alla länder där ASEA GLOBAL finns representerade. Alla order och leveranser sköts direkt av ASEA GLOBAL. 


-----------------------------------------------


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.