MED KUNSKAP OM RISKERNA MED STRÅLNING
ÖKAR MÖJLIGHETEN ATT
FÖREBYGGA SKADEVERKNINGARNA
Alla verkar
älska sitt Wi-Fi, tillgång till Wi-Fi betyder att man kan titta på sin favorit
såpopera på surfplattan medan man är på resande fot. Nästan varje gata i varje
stad är nu Wi-Fi mättad.
VAD ÄR Wi-Fi?
Frekvenserna som används för att överföra Wi-Fi hamnar i området som kallas mikrovågor - samma som ugnen i köket. Mikron kom på 1970-talet och blev fort populär när alla kaféer behövde ett snabbt sätt att värma upp maten.
Mikrovågor,
som ett medel för snabb upphettning, hade nyss upptäckts men forskare uttryckte
tvivel om säkerheten att använda mikrovågor för ändamålet. När de då
introducerades var de första mikrovågsugnarna stora rostfria lådor med cirka
två centimeters blyfoder, detta för att skydda användaren från skadlig
mikrovågsstrålning. De snabbmatsställen som köpte ugnarna krävdes, enligt lag, att deras personal var specialutbildad för att använda ugnarna och måste bära
blyfodrade förkläden för att skyddas från att bli sterila av
mikrostrålningen.
Att bli
steril var inte det enda problemet. En fullskalig studie gjordes vid
Schweiziska federala tekniska institutet och Universitetsinstitutet för biokemi
av Dr. Hans Hertel och Bernard H Blanck som publicerades 1992. Studien visade
mycket tydligt att de matvaror som tillagades i en mikrovågsugn skapade stora
förändringar i kroppens biokemi, särskilt för blodet, vilket orsakade
cancerframkallande ämnen. Den offentliga rapporten förbjöds av de schweiziska
domstolarna på begäran ad det schweiziska FEA (en organisation för alla stora
företag inom hushållsapparater; https://www.fea.ch/).
Som tur var
spreds studien till Human Rights Court och publiceringsförbudet upphävdes.
Varken tidningar eller TV rapporterade om denna studie. Om någon annan produkt
skulle ha lika förödande effekter på kroppen skulle de förmodligen blivit
förbjudna eller i alla fall ha hälsovarning på dem, men inte mikrovågsugnarna.
MOBILER
Nästa
utvecklingsstadium med användning av mikrovågor var med mobiltelefoner. Så gott
som alla människor använder mobiltelefoner flera gånger om dagen. Barn och
ungdomar använder den väldigt, väldigt ofta.
Mobiltelefoner
arbetar via telefonmaster som permanent sänder mikrovågsfrekvenser som telefonen
kan hämta och använda när vi ringer telefonsamtal. Utsläppen från masterna har
visat sig döda bin, andra insekter och fåglar samt ge träd motsvarande
cancer.
Hos människan koncentreras mikrovågsfrekvenserna i örat genom att man håller mobilen mot örat
eller sätter in öronsnäckan och detta orsakar lokal uppvärmning av innerörat och de nervceller som kopplar örat till hjärnan. Dessa typer av nervceller kallas
"gliaceller" och finns närvarande i stort antal i hjärnan.
Resultatet
av denna lokala uppvärmning är att gliacellerna blir cancerösa.
Handsfree-apparater för mobiltelefoner gör situationen mycket värre eftersom de
koncentrerar mikrovågsfrekvenserna i örat i ännu större utsträckning. Den grupp
som drabbas mest av denna typ av inre upphettning av öronen är barn eftersom
deras kroppar fortfarande byggs upp. Förekomsten av cancer hos dessa typer av
gliaceller har stigit astronomiskt under de senaste tio åren.
I en studie
av Dr Andrew Goldsworthy som publicerades 2012 pekar han på de effekter som
långvarig exponering för mikrovågsfrekvenser kan ha på kroppen, särskilt
mobiltelefoner och Wi-Fi. Dr Goldsworthys studie påpekar att dessa typer av
frekvenser orsakar skador på kroppens celler. Han påpekar att vi för närvarande
är utsatta för ofattbara mängder konstgjorda mikrovågor jämfört med den naturliga
exponeringen.
De
allvarligaste effekterna av denna exponeringsnivå är att kroppens celler börjar
brytas ner. Det är inte bara gliaceller utan alla celler i kroppen, vilket
leder till många olika fysiologiska symptom inklusive cancer.
KAN VI SKYDDA OSS FÖR STRÅLNINGEN?
En del
människor är mer mottagliga för strålskador från mikrovågor än andra mycket beroende på den
allmänna konditionen på våra celler och cellmembran. Cellkärnan skyddas av ett
membran, som kan liknas vid huden och som består av fosfolipider, kolesterol
och protein.
En frisk
lever producerar kolesterol trehundrasextiofem dagar om året utan att använda
mättade fetter i produktionsprocessen, byggstenarna till kolesterolet kommer
från kolhydrater.
Fettet i
cellväggarna gör att cellen blir vattentät vilket gör det möjligt för cellen att
upprätthålla rätt mängd av vissa ämnen inne i cellen och stänga ute andra
vilket är nödvändigt för cellernas överlevnad.
Kolesterolet
har många användningsområden inom kroppen, hjärnan behöver kolesterol, det är
också råvara för produktionen av hormoner som kortisol, östrogen och
testosteron samt för att kroppen skall kunna producera D-vitamin.
Så, om
kolesterolnivåerna blir låga kan den mikrovågsmättade miljön vi lever i ha en
mycket skadlig effekt på kroppens celler. Om våra kolesterolvärden är som
kroppen vill att de skall vara kan cellerna bekämpa de potentiella skadorna
från mikrovågor. Nu är det ju också så att strålningen ökar hela tiden och
tyvärr kanske det bara handlar om hur länge våra kroppar kan stå emot påfrestningen.
“Vi är vana
vid att betrakta kolesterol som ett skadligt ämne och att människor får i sig för mycket kolesterol, säger Ernest Arenas,
professor i stamcellsneurobiologi vid institutionen för medicinsk biokemi och
biofysik vid Karolinska Institutet, som lett studien. Det vi nu har visat är
att kolesterolet har flera funktioner och är inblandat i extremt viktiga beslut
för nervcellerna. Kolesterolderivat styr själva signaleringen när nybildningen
av nervceller behöver ske, och när det beslutet väl är fattat hjälper
kolesterolet till med själva konstruktionen av dessa nya nervceller och med
deras överlevnad. Kolesterolet är alltså extremt viktigt för våra kroppar,
speciellt för hjärnans utveckling.”
I en annan avhandling från
Karolinska Institutet visas att omsättningen av kolesterol i hjärnan är
annorlunda hos patienter med Alzheimers sjukdom. När kolesterol omsätts i
kroppen bildas så kallade oxysteroler. Maura Heverin visar i sin avhandling att
patienter med Alzheimers sjukdom har helt andra halter av oxysteroler i hjärnan
jämfört med en kontrollgrupp. Flera faktorer som kan vara inblandade har
studerats, som om ämnena bildas i hjärnan eller hur de inblandade enzymerna
regleras. Ökad kunskap om kolesterolets metabolism kan vara av betydelse för
att förstå mer om neurodegenerativa sjukdomar. Alltså viktigt att ha
kännedom om med tanke på de kraftiga mikrovågorna vi nu utsätts för.
Många
använder även kolesterolsänkande läkemedel vilket minskar den tid det tar för mikrovågorna
att skada kroppens celler avsevärt.
STRESS OCH OXIDATION AV FETTER
Mikrovågor och lågfrekventa magnetfält orsakar stresseffekter, liknande dem som uppstår av annan svår stress. Man har sett en negativ påverkan på hjärnan vid exponering genom nivån på blodfetterna och oxidation av fetterna i experiment på råttor. Den oxidativa nedbrytningen av fetter är en process där fria radikaler påverkar fetterna i cellmembranen vilket leder till skador på cellerna.
Andra
djurförsök visar att mikrovågor orsakar skadliga effekter på hjärnan som kan
förklara utvecklingen av försämrad kognitiv förmåga eller kognitiv dysfunktion
vilket betyder de processer som sker i hjärnan när vi tar emot, bearbetar och
förmedlar information, förmågan att tänka, känna och lära.
Man har även
genom studier sett att strålningen orsakar oxidativa stressfaktorer i mänskliga
njurceller. Undersökningar visar även att elöverkänsliga har ökad förekomst av
utmattning, oro, muskel- och ledvärk, depression, migrän och huvudvärk. Över 50
% rapporterar att symtomen började efter långvarig hög exponering för mikrovågor
och elektromagnetisk strålning.
Nu kommer 5G som visar en markant ökning av mikrobiell strålning och hur det kommer att
skada oss kan vi nog inte föreställa oss.
Det finns
inget system i kroppen som inte kan påverkas av strålningen men hjärnan, tallkottkörteln och
nervsystemet är kanske det mest utsatta och känsliga området.
Rekommenderar er att lyssna på videon här under, jag har gjort en översättning av den som du kan läsa här:
Rekommenderar er att lyssna på videon här under, jag har gjort en översättning av den som du kan läsa här:
What's
Really Going On? | Dr. Dietrich Klinghardt
Här är en versättning
från videon om vad Dr. Klinghardt förmedlar
Redan Rudolf
Steiner förutsåg att i decenniumskiftet skulle det vara rörelser av operationer för att ta själen från kroppen, att koppla bort människan från sitt
högre jag. För att det skall vara möjligt måste man förstöra tallkottkörteln
(pineal gland) på människorna. Tallkottkörteln är den mest känsliga delen av
hjärnan och nervsystemet. Körteln är allra mest känslig för speciellt fyra
saker; aluminium, glyfosat, fluor och wi fi. USA är det landet, i världen, som
mest pushat de fyra sakerna allra mest de sista sextio åren.
När människor
testats vetenskapligt har visat att deras tallkottkörtel har blivit förkalkad.
Tallkottkörteln har ett högt fält av energi och transformerar ner den energin i
tankeform. Den kontrollerar vårt immunsystem och det endokrina systemet. Detta
är ju helt vetenskapligt men människan av idag är inte så intresserad av vetenskap längre.
Det är ju
också ”lyckat” att telekomindustrin har samlat på sig ett så stort spektrum av
frekvenser som är så destruktivt för våra celler och vår tallkottkörtel. Dom
har inte kunnat göra ett bättre val än att välja 2,4 gigahertz.
När vi
inhalerat aluminium från geoingenering, fått i oss glyfosat genom kosten, så
kan den kombinationen i matsmältningen och blodsystemet forma flera olika kombinationer av toxiner och slutpunkten för sammansättningen är tallkottkörteln. Vad som är nödvändigt
för att denna sammansättning skall ta sig igenom blodhjärnbarriären är
frekvenser av wi fi. Wi fi öppnar blodhjärnbarriären för toxinerna, som
egentligen skulle stanna under nacken, det här är nytt för kroppen.
Tänker man
igenom detta måste det ha varit en väldigt ”intelligent” grupp av forskare som
kommit fram till att fluorera vårt vatten, sprida aluminium i luften, glyfosat
i maten för att sedan aktivera det med ”rätt frekvenser”.
Det kan ju
vara en lyckträff av att dessa människor fattat ett ointelligent beslut, eller
är det hela orkestrerat av en grupp med destruktivt mind. Något som också är
faktiskt är möjligt är att en högre form av medvetande påverkar människor till
onda handlingar. Möjligheten är stor att politiker och forskare kommit under
inflytande av dessa högre former av ondska. Vanliga människor förstår inte
varför dessa makthavare handlar som de gör.
Ett annat
exempel är 5G vars master sätts upp på alla gator, det är ju en sak, men att man
sätter det på satelliter för att utsätta hela planeten med frekvenser som
aldrig testats är oförståeligt. Det är absolut oförståeligt för en människa som
har hjärnan någorlunda intakt. Att politiker i olika länder tillåter detta kan
bara förklaras med att deras hjärnor kommit under inflytande av ett stort fält
av en energi som inte är av mänsklig art.
Den mänskliga naturen är kärleksfull och
vänlig.
Det här är
lite skrämmande tankar om vad som händer och man kan ju alltid hoppas att det
är tillfälligheter och att det är ointelligenta människor som tagit ointelligenta
beslut.
Det är dags
för oss att vakna upp och påpeka för dem att det faktiskt går att göra
ändringar. Wi fi kan stängas ner, fluoret tas bort, glyfosat förbjudas och den
geoingenering som överöser oss med aluminium stoppas.
Det finns alltså
lösningar som kan genomföras direkt!
*Kan laser
vara farligt?
Strålsäkerhetsmyndigheten säger: Laser är artificiell optisk strålning och är framställd på konstgjord väg. Laserstrålning kan orsaka brännskador på huden och ögonen. Risken för skada beror på laserns styrka, avståndet till lasern och samt hur länge strålen belyser ansiktet. Ofarliga lasrar, även vid lång tids exponering. Leksaker med laser hör hit.
Strålsäkerhetsmyndigheten säger: Laser är artificiell optisk strålning och är framställd på konstgjord väg. Laserstrålning kan orsaka brännskador på huden och ögonen. Risken för skada beror på laserns styrka, avståndet till lasern och samt hur länge strålen belyser ansiktet. Ofarliga lasrar, även vid lång tids exponering. Leksaker med laser hör hit.
BRA FETTER SOM KAN VERKA SKYDDANDE PÅ NERVSYSTEMET
Lecitin
Lecitin är
ett vitaminliknande ämne som ofta utvinns ur bland annat soja. Det räknas som
en lipid och innehåller framförallt kolin och inositol men även ämnen som
linolensyra och fosfor. Lecitin är ett ämne som förekommer i kroppens alla
celler. Störst koncentration av lecitin finns i hjärnan, som består av hela 40
procent lecitin, men det förekommer även rikligt i nervvävnaden och utgör en
viktig beståndsdel av vårt kolesterol. Lecitin bildar ett ämne i hjärnan som
har en positiv inverkan på minnesförmågan
Höga halter
av lecitin finns i ibland annat solrosfrön, sojabönor, lever, fullkornsmjöl,
äggula, vetegroddar, avokado, oliver och fisk.
Olivolja
Olivolja spelar
en viktig roll, som näring åt hjärnans miljarder stödceller (gliaceller). Dessa
förser våra nervceller med näring och producerar myelin. Fett
från vegetabiliska oljor reparerar myelinet. Detta ämne isolerar nervbanorna
(axonerna), som sänder information till andra celler och andra delar av kroppen.
Ju bättre isolering av myelin desto snabbare skickas informationen via
nervcellerna.
En halv till en liter
olivolja i veckan kan vara ett riktmärke på vad vi behöver. Den skall ätas som olja
inte användas att steka i.
Omega 3
Kroppen kan
inte själv producera tillräckliga mängder EPA och DHA och forskningen visar att
den bästa källan är marina omega-3 fettsyror. Omega-3 från marina källor har
visat sig öka volymen på hjärnan och hippocampus. Hippocampus är den del av
hjärnan som spelar en avgörande roll för korttidsminnet och vid Alzheimers är
det detta område som drabbas först. Det första tecknet på Alzheimers är minskad
hjärn- och hippocampusstorlek.
Forskningen
säger vidare att omega-3 fettsyror kan ha en viktig roll för att upprätthålla
hjärnans struktur och funktion som påverkas negativt med stigande ålder, men även av mikrovågor.
Fet fisk som
lax, tonfisk, makrill, sill är alla goda källor till EPA och DHA.
ANTIOXIDANTER – ETT VIKTIGT SKYDD
Frukt och grönsaker i starka färger innehåller mycket antioxidanter, ju starkare färger desto mer antioxidanter ingår. Det är en rad olika ämnen i maten som på olika sätt påverkar kroppens mekanismer till att ta hand om fria radikaler. Kroppen, eller närmare bestämt en frisk lever, kan även den producera en typ av globuliner som har antioxidativ funktion.
ANTIOXIDATIVA VITAMINER OCH MINERALER
Antioxidanter |
Selen är ett
mineral som ingår i många enzymaktiviteter och räknas också in bland de stora
kända antioxidanterna. Det finns även studier på att selen förebygger cancer
och att mineralet många gånger fungerar bättre än cellgifter.
Officiella studier utförda av telefonbolagen säger att det inte är vetenskapligt bevisat att användning av mobiler ger några negativa hälsoeffekter men oberoende studier visar en helt annan bild.
Så medan vi dör en långsam död utan att vara medvetna om det så luras vi också tro att vi har roligt med alla dessa mikrovågsdrivna prylar.
Källor;
Strålskyddsstiftelsen, Läkartidningen, Karolinska Institutet, Pubmed
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.