söndag 4 december 2016

ENERGIMEDICINENERGIMEDICIN


Facebook och internet är bra verktyg tycker jag, här kan man läsa både det ena och det andra om sig själv till exempel och vilka lurendrejare vi är. 
Men också, det som vi faktiskt får mest av, att så många människor delar sina positiva åsikter och återkopplar till oss om hur bra hästarna, hundarna och kattorna mår på våra produkter och hur bra dom mår själva också förstås.

En annan positiv sak är att jag också kan bemöta "skitpratet" med fakta.


AVUNDSJUKANS FULA TRYNE

En drivkraft till avund är pengar

Tydligen så cirkulerar Helena Handbergs åsikter om Minesyl (från 2007) på olika medier och delas runt på Facebook sidor igen. Det gör det med jämna mellanrum och när de som inte gillar våra produkter eller kanske helt enkelt är avundsjuka plockar fram det negativa dom kan hitta och delar.

Vi känner inte Helena Handberg, har ingen kontakt med henne och vad jag vet aldrig sålt några produkter till henne MEN hon verkar ha problem med oss. Vi har olika åsikter om foder och fodertillskott och jag respekterar hennes och kommenterar aldrig vad hon tror fungerar.

Vad jag kan tycka är märkligt är att Helena Handberg anser sig ha sådana kunskaper om våra produkter så hon utan vidare kan dumförklara alla våra kunder.
  
Det här är Helena Handbergs kommentar om Minesyl
Hon säger "Har du läst innehållsförteckningen? Det är inte svårt att ersätta innehållet i Minesyl!

För att tillverka ett kg tar du
995 gram laktos (mjölksocker)
25 mg askorbinsyra (vitt pulver från kryddhyllan),
0,025 mg Riboflavin (gult pulver från apoteket),
0,025 mg Tiamin (pulver från apoteket),
50 mg krita (Kalciumkarbonat) från färghandeln
7,5 mg Magnesiumlaktat, köpes enklast som receptfri tablett på apoteket
5 mg Kaliumjodid. Från apoteket el välsorterad färghandel.
4,2 gram icke uppgivet innehåll
Sen blandar du och säljer för 175 kr/ kg!

Den traditionella homeopatin spädde ut saker i vatten. Den moderna skolan tycks spä ut ämnena i mjölksocker! Att vuxna hästar inte kan spjälka mjölksocker tycks man inte bry sig om. (dock är det på intet sett olämpligt att ge, men nyttan kan ifrågasättas).
Det finns inte en chans att hästen får i sig de mineraler de behöver på detta sätt!! Dock stor chans att tillverkaren får en god inkomst". HH

Tydligen var det någon som inte fattade vinken för hon fortsätter med
”Mitt budskap blev visst otydligt!
Vad hästen får i sig ur Minesyl är mjölksocker. Det behöver den inte. En liten, liten skvätt inte ens ett gram är delvis syntetiska, delvis koncentrerade vitaminer C o B. Dessa tillverkar hästen i betydligt större mgd själv.
I en dos, 25 ml, finns ju knappt något spår av mineraler. Du måste ge många kg Minesyl om dagen för att tillfredsställa kalkbehovet t ex”. HH

Någon frågade vad hon ger sina egna hästar
”Mina hästar får de mineraler och vitaminer som saknas i fodret och som de inte kan göra själva i form av ett ko-mineral som är det bästa utifrån vad som behövs.
Vad som behövs beror ju helt på vad hästen får i sig från fodret. Därför kan man inte ge ett råd som passar alla.
Ingen kan dock behöva Minesyl. Jag såg en uppgift om ett pris på 690 kr för ett nettoinnehåll på 4 kg – men det kan väl inte vara sant? Vad betalar du?
4 kg innehåller alltså 3980 gram mjölksocker och 15, 2 gram av det som jag redovisade ovan och 4,8 gram icke angivet innehåll. Känn dig lurad." HH


 CELLNÄRING


Nu är det så att många verkligen har förstått hur en produkt som Minesyl arbetar i hästens kropp. Det är så många är öppen för ett annat sätt att tänka, så många som verkligen kan tänka utanför ramarna. En del resonerar dogmatiskt, är övertygad om att ”mycket hjälper mycket” och att näringstillskott som är laddade med ämnen i mikrodoser inte skulle ha någon effekt.

Jag har studerat energimedicin (kvantmedicin) under många, många år eftersom jag kom i kontakt med den typen av tänkande när jag började utveckla håranalyserna. I arbetet med håranalyser så lärde vi oss, Hans och jag, att det inte är kroppens kemiska och organiska sammansättning som styr dess reaktioner utan elektromagnetism. Därför fann vi det logiskt att utveckla produkter som arbetar direkt på den svaga länken - alltså störningar i energifältet.När hästen betar använder den sina urgamla genetiska luktorgan och sin minnesbank och på så sätt kan den hitta de örter som stimulerar avgiftningsorganen och också veta vilka näringsrika örter den behöver för att må bra. 

Dagens hästar har, av olika skäl, tyvärr inte själva så stora möjligheter att välja de näringsämnen den behöver. Dagens hästar används inom olika arbetsområden och utfodras med diverse ämnen som den aldrig själv skulle välja i vilt tillstånd. Vi har alltså skyldighet att tillgodose hästens välbefinnande genom att skaffa kunskap och inte begränsa dess näringsintag på grund av vårt eget begränsade sätt att tänka. Jag vill betona att vi aldrig "ser ner" på någon för att deras åsikt och kunskap som är annorlunda än vår egen.

Vi har "skannat" tusentals hästar genom åren vilket har gett oss möjlighet att bygga upp en mycket stor kunskapsbank om med vad och hur hästen sedan urminnes tider och genom sina långa vandringar hittade näringsämnen som läkte de skador och obalanser den kunde drabbas av.

När vi tillverkar produkterna så har vi använt oss av den kunskapsbanken. Vi använder biologiska ämnen som till exempel vitaminer och mineraler och i den form som hästen har visat oss att den behöver och det har den gjort genom analyserna. Minesyl är en produkt av detta.

Vi utvecklar analyserna hela tiden och bygger upp vår kunskapsbank allt efter vad hästarna visar och lär oss vad de behöver nu i "modern" tid. Genom detta utvecklas våra produkter också.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.